Massage & Health Center: “Je moet je verantwoordelijkheid nemen”

1514
0

Hoe gaat het met de Scheveningse ondernemers in tijden van Corona? We stellen ze drie vragen. Deze keer aan Patricia van Massage & Health Center Scheveningen aan de Kranenburgweg.

Wat betekenen de maatregelen voor je bedrijf?
Patricia besloot, in overleg met haar medewerkers al dicht te gaan, voordat die maatregel door de overheid werd afgekondigd. “We vonden dat we het niet konden maken tegenover onze klanten om door te werken. Je moet dan je verantwoordelijkheid nemen. Dat gaf wel een dubbel gevoel. We zijn net negen maanden geleden gestart met het bedrijf en moesten toen sluiten. Je weet dat je er goed aan doet, maar het gaat niet van harte.”

Wat doen jullie nu je gesloten bent?
“We kijken het van week tot week aan. Er is gelukkig een afname van besmettingen en opnames. Ik hoop dat de overheid het in perspectief blijft zien, want de economie moet uiteindelijk ook door. Als het nodig is, kunnen we mondkapjes dragen, en schoonmaken deden we altijd heel veel. Ik las in een artikel dat contactberoepen naast de horeca als eerste weer open mogen gaan. We weten dan pas wat er daarvoor nodig is.”

Wil je nog iets kwijt aan je klanten?
“Dat het ontzettend stil is hier en dat we de klanten en de gesprekken missen. Ik krijg ze wel aan de telefoon en kan ze op afstand advies geven, maar ik mis het directe contact.”

Deel dit bericht via: