Welzijn Scheveningen is er voor u!

521
0

Welzijn Scheveningen is er natuurlijk ook nu. Met name kwetsbare Scheveningers zullen extra ondersteuning nodig hebben. Welzijn Scheveningen wil er samen voor zorgen dat zo weinig mogelijk mensen ziek worden door het coronavirus. Uiteraard kunt u nog steeds bij hen terecht, maar ze werken daarom wel, in ieder geval tot 6 april, op een aangepaste wijze.

Voor informatie en advies zijn het Maatschappelijk Werk en de Servicepunten XL elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via e-mail: SociaalWerk@welzijnscheveningen.nl en telefoon: 070-4162020. Naar aanleiding van telefonisch contact wordt gekeken of u (voorlopig) verder kunt. Indien noodzakelijk wordt een afspraak gemaakt voor een persoonlijk gesprek.

Voor onder andere vervoer en boodschappen is de Vrijwillige Dienstencentrale bereikbaar via e-mail: dienstencentrale@welzijnscheveningen.nl en telefoon: 070-2198210.

De wijkcentra van Welzijn Scheveningen en de open inloop bij de Servicepunten XL zijn tot 6 april 2020 gesloten. De wijkcentra en de medewerkers zijn wel telefonisch en per mail bereikbaar.

Op de website en via de Facebookpagina van Welzijn Scheveningen wordt u op de hoogte gehouden als er dingen veranderen.

Deel dit bericht via: