Middelbrand in woning Heemraadstraat

838
0
Beeld: De Scheveninger

Donderdag, omstreeks 11.45 uur, werd de brandweer gealarmeerd voor een brand in een woning aan de Heemraadstraat.

In de slaapkamer van een woning op de bovenste etage van het pand was, door onbekende oorzaak, brand ontstaan. De bewoners konden de woning op tijd verlaten, maar waren zeer ontdaan. De dierenambulance is ter plaatse gekomen voor het hondje uit de woning.

De brandweer heeft de brand geblust en de woning gecontroleerd. De woning op de bovenste verdieping liep door de rook- en roetschade aanzienlijke schade op. De woning op de midden etage kreeg te maken met waterschade. Stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoners te helpen bij de schadeafhandeling.

Door de inzet was niet alleen de Heemraadstraat gestremd, ook de Badhuisstraat was kort afgesloten voor verkeer.

Deel dit bericht via: