Bedrijfswagen duikelt de eerste haven in

878
0
Beeld: Dick Teske

Werklui aan de eerste haven waren donderdagmiddag getuige van een flinke plons. Omstreeks 16.15 uur raakte een bedrijfswagen te water.

Een monteur had zijn bedrijfswagen op de kade geparkeerd, maar was vergeten om de wagen op de handrem te zetten. Het duurde niet lang voordat de auto plots in beweging kwam en richting de kaderand rolde. Met een flinke plons belandde de auto in het water.

Toegesnelde havenarbeiders konden vrij weinig meer betekenen: binnen een kleine minuut lag de wagen al op de bodem van de eerste haven. De hulpdiensten werden gealarmeerd, maar al vrij snel was duidelijk dat niemand zich in de auto bevond.

De grote kraan van de brandweer is ter plaatse gekomen en kon de bedrijfswagen weer uit het water takelen.

Deel dit bericht via: