Restaurant De Dagvisser ontvangt Noordzeevis-award

617
0

Restaurant de Dagvisser ontving de ‘Noordzeevis uit Scheveningen’-award, de prijs voor de Haagse horecagelegenheid die het beste gebruik maakt van Noordzeevis uit Scheveningen op de menukaart. Het restaurant kreeg van het publiek de meeste stemmen. De winnaar werd bekend gemaakt tijdens de Haagse Strand- en Terrasbeurs.

De Haagse strand- en terrasbeurs en Stichting Noordzeevis uit Scheveningen hebben de ‘Noordzeevis uit Scheveningen’-award samen geïntroduceerd. Ze hopen op deze manier om het gebruik van lokale Noordzeevis onder ondernemers te stimuleren. Voorafgaand aan de beurs kon het publiek stemmen op zijn of haar favoriet. Naast deze award werd er nog een award uitgereikt voor de meest duurzame onderneming en de beste nieuwkomer.

Bedrijfsleider Daniel Burer en eigenaresse Sjanet Schot van De Dagvisser namen de award en oorkonde afgelopen week in ontvangst.

Deel dit bericht via: