Plezier in het dansen is belangrijk bij de Diana Meijer ShowBizz Academy

424
0

“Het belangrijkste van dansen is dat je er plezier in hebt, want dan blijf je enthousiast en houd je het vol”, zegt Diana Meijer van de Dance & ShowBizz Academy aan de Westduinweg.

“Een gezellige sfeer, veel variatie en na afloop het gevoel dat je lekker actief bezig bent geweest, dat zijn de kenmerken van onze danslessen. Bij ons is een les geslaagd als de leerlingen bezweet, maar met een lach op hun gezicht de deur uitlopen”, aldus het creatief en zakelijke gezicht van de dansstudio in Scheveningen. “Bij ons kan jong en oud terecht voor danslessen. Onze jongste leerling is net 2 jaar geworden en binnenkort starten we met lessen voor 60+ers.”

Hiermee biedt de Dance & ShowBizz Academy een breed aanbod aan dans- en bewegingslessen en vervult tegelijkertijd een sociale functie voor diverse doelgroepen in de buurt. In de directe omgeving wonen namelijk veel gezinnen met jonge kinderen, maar ook veel senioren die graag onder de mensen komen en actief blijven. De ‘Dance & Stretch Yourself’-lessen zijn speciaal voor deze laatstgenoemde doelgroep gecreëerd. Een les voor 60+ers op oude en nieuwe swingmuziek die erop gericht is om actief, gezond en soepel te blijven.

Voor degene die graag willen dansen, maar niet weten welke stijl bij hen past, zijn er de ShowDanceMix-lessen.De naam zegt het al, een mix van diverse dansstijlen gericht op show en optredens. Van HipHop tot Ballet en van Tapdance tot Salsa, alles komt voorbij. Zo blijven de lessen gevarieerd en uitdagend voor de leerlingen. Daarnaast verzorgen de leerlingen regelmatig optredens, zowel de kindertjes van ShowDanceMix Mini’s als de professionele danseressen van Diana Meijer ShowBizz Dancers. “De meest verlegen kinderen zie je op het podium genieten en stralen als echte sterren”, vertelt Diana. Voor leerlingen met talent zijn er de Top Dance Classes waar nog dieper op de lesstof wordt ingegaan en zich hiermee verder willen ontwikkelen of een ambitie hebben in de professionele danskunst.

Van 10 tot en met 15 februari zijn er de gehele week proeflessen bij de Diana Meijer ShowBizz Academy en kun je zelf kiezen welke les je wilt volgen. Neem contact op via telefoon: 070-7370598 of stuur een e-mail naar info@dianameijer.nl.

Deel dit bericht via: