Vreugdevuur Scheveningen positief over eerste gesprek burgemeester

1479
0
Foto: Dick Teske

Donderdag 30 januari heeft Vreugdevuur Scheveningen een eerste gesprek gehad met burgemeester Remkes over de vergunningsaanvraag voor de komende jaarwisseling.

De organisatie van het Scheveningse vreugdevuur meldt op Facebook dat het gesprek positief is verlopen. De gemeente heeft aangegeven de komende tijd een stappenplan uit te werken voor het verdere verloop van de vergunningsaanvraag. “Het doel is om voor 1 juli de vergunning rond te krijgen, voordat de nieuwe burgemeester aantreedt”, aldus Vreugdevuur Scheveningen.

Om de aanvraag soepel te laten verlopen zal de gemeente de organisatie van het Scheveningse vreugdevuur in contact brengen met de diverse instanties die betrokken zijn bij het vergunningstraject. “Zodat we dit jaar hopelijk wel kunnen voldoen aan de ontbrekende eisen van de vergunningsaanvraag.”

Vreugdevuur Scheveningen geeft aan er de komende tijd alles aan te doen om de vergunning rond te krijgen. Een eerste aanzet is een netwerkbijeenkomst op woensdag 4 maart bij strandpaviljoen De Waterreus. Vanaf 19.30 uur staan er optredens van live artiesten, een veiling en een loterij op het programma, waarvan de gehele opbrengst ten goede komt aan het Vreugdevuur Scheveningen. “De opbrengst van deze netwerkbijeenkomst willen wij gebruiken om externe partijen in te huren voor onze vergunningaanvraag”, legt de organisatie uit.

Deel dit bericht via: