Kluscheque aan jaarwinnaar Puzzelpagina uitgereikt

402
0
Foto: De Scheveninger

Afgelopen week was bij HUBO Scheveningen, aan de Badhuisstraat, de winnaar uitgenodigd om zijn prijs van De Scheveninger Puzzelpagina 2019 op te komen halen. Half december werd uit alle inzendingen van het hele jaar één winnaar getrokken, die een kluscheque ter waarde van 500 euro won. John Heemskerk was de gelukkige winnaar.

Net als in 2018 was er ook in de maanden februari tot en met november 2019 elke maand een Puzzelpagina in De Scheveninger. De Puzzelpagina werd in 2019 mede mogelijk gemaakt door lokale ondernemers als Brabants Lederwarenhuis, Cocolie, Max Dohle Mode, Biowinkel de Zonnestraal, Technica, Profile Quist, Elektrotechnisch bureau Van der Bol, Juwelier van Wijnen en Drukkerij Lerowi.

Alle inzendingen van de maandelijkse Puzzelpagina maakten kans op de jaarprijs, een kluscheque beschikbaar gesteld door HUBO Scheveningen. John Heemskerk mocht afgelopen week deze prijs in ontvangst nemen. Uit handen van de eigenaren van HUBO Scheveningen, Frank en Erik van Houten, kreeg hij de kluscheque ter waarde van 500 euro. John gaf aan zeer verrast te zijn dat hij de prijs had gewonnen en liet weten dat hij de kluscheque goed kon gebruiken.

Deel dit bericht via: