Gemeente pakt drie kruispunten op President Kennedylaan aan

1031
0
Artist Impression Gemeente Den Haag

De gemeente werkt aan aantrekkelijke en veilige leefomgevingen. Drie kruispunten op de President Kennedylaan worden daarom opnieuw ingericht. Dit zijn de kruispunten met de Houtrustbrug, de Aert van der Goesstraat en de Stadhouderslaan.

Door deze herinrichting verbetert de verkeersveiligheid en de oversteekbaarheid van deze drukke hoofdroute voor fietsers en voetgangers. Ook worden kansen voor vergroening aangegrepen en blijft de doorstroming behouden.

De gemeente heeft een voorontwerp gemaakt voor de herinrichting. Deze is in te zien via de website van de gemeente. Tot 9 februari kunnen zienswijzen ingediend worden. Naar verwachting start de gemeente in 2021 met de werkzaamheden.

Tijdens de inloopbijeenkomst op maandag 20 januari kunnen belangstellenden tussen 17.00 en 20.00 uur terecht voor vragen in het The Hague Marriott Hotel, aan de Johan de Wittlaan 30.

Deel dit bericht via: