KNRM ontvangt een donatie van loterij Visserijtoernooi

1200
0
Foto: Marnix Jansen

Zaterdag 28 december is het jaarlijkse Visserijtoernooi op Scheveningen gehouden. Nadat de voetbalwedstrijden tussen de diverse teams uit vooral andere vissersplaatsen waren gespeeld werd er in de kantine van SVV Scheveningen een loterij gehouden waarbij mooie prijzen waren te winnen.

Initiatiefnemer van dit jaarlijks terugkerende toernooi is de familie Rog van de SCH 10, de ‘Drie Gebroeders’. Ieder jaar wordt er een goed doel gekozen om de opbrengst van de loterij aan te schenken en dit jaar was gekozen voor KNRM Scheveningen, specifiek bedoeld voor de opleiding van nieuwe aankomend opstappers van het station.

Maandagochtend 30 december werd de opbrengst, bestaande uit 774 euro overhandigd aan Bernadette van der Wal, C&F vrijwilliger bij KNRM Scheveningen.

Deel dit bericht via: