Laatste dag doneeractie Vreugdevuur Scheveningen

1115
0
Foto: Dick Teske

Vandaag, vrijdag 3 januari, is de laatste dag dat er geld gedoneerd kan worden voor de crowdfundingsactie van Vreugdevuur Scheveningen.

De opbrengst van de doneersactie willen de vrijwilligers van Vreugdevuur Scheveningen gaan gebruiken om de kosten voor de professionele hulp, die nodig is om de vergunningsaanvraag te ondersteunen, te dekken. “Deze externe partijen kosten een hoop geld die onze stichting momenteel niet kan ophoesten. Om deze reden hebben wij de hulp nodig van iedereen om deze kosten te kunnen financieren”, legt de organisatie uit. “Alleen als iedereen zijn schouders eronder zet kunnen wij ons verder professionaliseren, zodat wij kunnen vechten voor ons vreugdevuur op strand.”

Inmiddels is via deze actie al meer dan 3.000 euro opgehaald. Doneren kan al vanaf 5 euro! Klik hier voor meer informatie.

Deel dit bericht via: