Politie doet invallen in Duindorp na ongeregeldheden

768
0
Foto: De Scheveninger

Na wederom een avond vol ongeregeldheden in Duindorp heeft de politie dinsdagmiddag verscheidene invallen gedaan in de wijk. Een woordvoerder van de politie kon nog niet zeggen of er ook daadwerkelijk mensen zijn aangehouden.

Tijdens de onrustige avond waar Duindorp op maandag voor de derde keer achtereenvolgens mee te maken kreeg werden in totaal twaalf personen aangehouden. De verdachten, in de leeftijd van 15 tot 58 jaar, werden opgepakt voor belediging, openlijke geweldpleging en het niet voldoen aan een bevel of vordering. Zes van deze verdachten zijn minderjarig. Alle verdachten zaten op dinsdagochtend nog vast voor verder verhoor.

De hulpdiensten verwachten dat er dinsdagavond weer een en ander te gebeuren staat. Op advies van de politie heeft de kerstbomenverkoper op de Duindorpdam inmiddels zijn boeltje ingepakt. Hij verhuist naar het Radio Hollandplein, achter de oliebollenkraam van Oma Toos.

Deel dit bericht via: