Duindorp Vreugdevuur: “Dit is het einde”

1424
0
Foto: Dick Teske

De organisatie achter Duindorp Vreugdevuur heeft zojuist in een verklaring aangegeven definitief de stekker uit het evenement te trekken. “Het is ons gister duidelijk geworden dat de gemeente Den Haag na haar eigen falen de afgelopen jaren, dit jaar 0,0% aandeel wil hebben en het geheel eigenlijk uitzichtloos wil schrappen.”

Duindorp geeft aan dat in tegenstelling tot wat de gemeente beweert er niet intensief is gecommuniceerd met de bouwers over de ontbrekende stukken die tot maandag aan de vergunningsaanvraag toegevoegd zouden moeten worden. “De waarnemend burgemeester is te laf om zelf hier over te praten met ons, aangezien hij geen tijd hiervoor had”, aldus de organisatie van Duindorp Vreugdevuur.

“Aangezien wij geen vuur mogen organiseren gaan wij ons ook niet laten gebruiken om andere activiteiten te organiseren. Wij zijn de organisatie van het vreugdevuur, niet van andere nevenactiviteiten”, zegt de organisatie. “Wij hebben jarenlang met plezier en trots het hele gebeuren mogen organiseren, maar ook aan dit is helaas een einde gekomen. Het vuur is nu van ons afgepakt, maar het vuur zal in onze gedachtes niet doven.”

Deel dit bericht via: