Stadsspeld voor bestuurslid Bewonersorganisatie Havenkwartier

572
0
Foto: Dick Teske

Een grote verrassing voor Ton Hulleman dinsdagavond tijdens de jaarvergadering van de Bewonersorganisatie Havenkwartier (BOH). Uit handen van wethouder Saskia Bruines kreeg hij de Stadsspeld uitgereikt.

Ton ontvangt de Stadsspeld voor zijn inzet als vrijwilliger bij de BOH. Al 12,5 jaar is hij actief. Eerst was dit als secretaris, maar sinds ruim anderhalf jaar neemt Ton de functie van penningmeester voor zijn rekening.

De BOH vierde tijdens de gebruikelijke jaarvergadering ook het 40-jarig bestaan. In de afgelopen 40 jaar heeft de bewonersorganisatie volop te maken met de vele ontwikkelingen en ingrijpende veranderingen in en rond het havengebied. Namens de BOH is Ton onder meer betrokken bij de discussies die met verkeerszaken te maken hebben. Hiertoe behoren het betaald parkeren in de wijk, de complexe verkeerssituatie op de Westduinweg en de terugkeer van de zogeheten hellingbaan vanaf de kruising Schokkerweg/Westduinweg naar de Dr. Lelykade.

Deel dit bericht via: