Gewapende overval op cafetaria Wassenaarsestraat

1266
0
Foto: Dick Teske

Dinsdagavond werd een gewapende overval gepleegd op cafetaria Tast Toe aan de Wassenaarsestraat, hoek Keizerstraat. De politie hield een 15-jarige verdachte aan.

De twee daders kwamen omstreeks 21.00 uur de Scheveningse snackbar binnen en bedreigden het aanwezige personeel met een wapen. Daarna sloegen de daders op de vlucht en gingen zij er met een buitgemaakt geldbedrag vandoor op een scooter. Mogelijk waren er nog twee andere personen bij de overval betrokken.

De politie was snel ter plaatse en verrichtte ter plaatse het eerste onderzoek. Een klein half uur na de overval bij Tast Toe verplaatste de focus van de politie zich naar de Kompasbuurt.

Diverse agenten kamden een poort in de Windasstraat uit en werd ook een woning in de Kompasstraat doorzocht. Daar werd een 15-jarige jongen aangehouden. Ook werd er een scooter in beslag genomen en werden diverse sporen in de omgeving veilig gesteld.

De politie doet verder onderzoek en is op zoek naar de andere dader(s).

Foto: Dick Teske
Deel dit bericht via: