Burgemeester somber over doorgang vreugdevuren

1571
0
Foto: Dick Teske

Burgemeester Remkes heeft dinsdagmiddag gezegd dat hij het onwaarschijnlijk acht dat de vreugdevuren van Scheveningen en Duindorp dit jaar zullen doorgaan.

Zoals eerder gemeld hebben de organisaties van de vreugdevuren problemen met het verkrijgen van de benodigde verzekeringen en worstelen ze met het stikstofbeleid.

Ondanks de uitspraken van de burgemeester kijken de beide vreugdevuur-organisaties reikhalzend uit naar de komende raadsvergadering. Op de facebookpagina van zowel Vreugdevuur Scheveningen als Duindorp Vreugdevuur is de profielfoto op zwart gezet.

Aanstaande donderdag zal de gemeenteraad zich namelijk wederom buigen over de voortgang van de vreugdevuren. Hoogstwaarschijnlijk zal dan ook het definitieve antwoord komen op de vraag of de vreugdevuren mogen plaatsvinden.

Deel dit bericht via: