Wees welkom bij Suncare Scheveningen

577
0
Foto: Suncare

Suncare Scheveningen van Nicole van der Meer zit sinds 2003 in de Stevinstraat. In deze zonnestudio kun je langskomen zonder afspraak en je krijgt een gratis kopje koffie of thee als je even moet wachten. Om de kwaliteit te waarborgen, blijft de zonnestudio steeds vernieuwen.

Sinds kort is er een nieuwe zonnebank geplaatst, de Ergoline Prestige Light Vision. Hier zitten meer dan 200 huidverzorgende Beauty Light Ledlampen in, die zorgen voor de aanmaak van collageen tijdens het zonnen, en voor een meer diepe en egale bruining.

Nicole: “Je huid voelt zacht aan als je onder deze zonnebank vandaan komt. Sommige klanten komen hier voor een lichte teint en anderen voor een intense en langdurige diepe kleur. Bij deze zonnebank kun je kiezen uit drie zonprogramma’s om een op maat gemaakt bruiningsresultaat te krijgen.”

Huidtype
Klanten vullen bij hun eerste bezoek een formulier in, waarna het huidtype wordt vastgesteld. Aan de hand daarvan kijken de gediplomeerde medewerkers van Suncare welk type zonnebank en welk programma geschikt is. Nicole: “Ze krijgen ook een welkomstpakket met onder andere een cupje met cosmetica waar je sneller bruin van wordt en die de huid verzorgt.”

Gezellig
Bij Suncare heerst een ‘ons-kent-ons’ sfeer. Nicole: “We werken al vijftien jaar samen en zijn een hecht team. Maar ook veel van onze klanten, van jong tot oud, komen al vanaf de opening bij ons om gebruik te maken van onze zonnebanken. Dat zorgt voor een gezellige sfeer. De zonnestudio maakt deel uit van een franchiseonderneming met meer dan 20 vestigingen door het hele land. Bij SunCare mag je vanaf je 18e jaar gebruik maken van de zonne-apparatuur. Net als alle zonnestudio’s in Nederland wordt Suncare met regelmaat bezocht en gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit, die onder andere controleert of de stralingswaardes van de banken aan de veilige norm voldoen, of het personeel de juiste adviezen geeft, en of alle informatie aanwezig is om veilig en verantwoord te kunnen zonnen.

Deel dit bericht via: