Inschrijving Meeuwen Makrelen Loop gestart

876
0
Foto: Dick Teske

Op zaterdag 21 december aanstaande zal de 24e Meeuwen Makrelen Loop weer gelopen worden.

De start en finish zal net als voorgaande jaren in het Zuiderstrandtheater zijn. Tijdens de sportieve recreatieloop wordt een afstand van tien Engelse mijl (16090 meter) gelopen over het strand. Het parcours loopt over het Zuiderstrand richting Monster, het keerpunt is ter hoogte van de Zandmotor.

Op 21 december kunnen de startnummers vanaf 11.00 uur afgehaald worden in het Zuiderstrandtheater, de start is om 13.00 uur en de maximum finishtijd is om 15.15 uur. Na de finish krijgt elke deelnemer een niet blijvende herinnering in de vorm van een door Esser gestoomde makreel, een heerlijke kop erwtensoep van Jumbo en een gebakken visje van Simonis.

De inschrijving voor de 24e Meeuwen Makrelenloop is inmiddels gestart via de website van de Meeuwen Makrelen Loop. Het inschrijfgeld bedraagt 10 euro. Let op! Er is een maximum van 700 deelnemers.

Deel dit bericht via: