Halloween zet de Fred en Belgisch Park op hun kop

747
0
Foto: De Scheveninger

Donderdag 31 oktober was het griezelen in het Belgisch Park en op de Frederik Hendriklaan. Ondernemers en vrijwilligers hadden alles uit de kast getrokken om een spooky beleving neer te zetten in de beide winkelgebieden.

Op de Fred ging Halloween vanaf 17.00 uur van start. Kinderen konden geschminkt worden, op spooky tour of als zij durfden een kijkje nemen in één van de mini-spookhuisjes die waren opgetuigd op de laan. Natuurlijk werd er ook volop snoep uitgedeeld door de winkeliers. “Het snoep is niet aan te slepen”, lacht één van de winkeliers, wanneer er weer een groep van twintig kinderen voor zijn deur staat.

In het Belgisch Park ging Halloween een uurtje later van start. Vanaf 18.00 uur trokken vele verkleedde kinderen door het winkelgebied. Ook hier hadden de diverse ondernemers weer hun best gedaan om de avond tot een ware beleving te maken. Zo was een grote tent in de Stevinstraat door een aantal winkeliers zelfs omgetoverd tot Horrorland: een echt spookhuis, met diverse thema’s en griezels die hun best deden om bij de bezoekers een angstkreet te ontlokken.

Foto: De Scheveninger
Deel dit bericht via: