Proef, beleef en bereid Noordzeevis tijdens VISSCH

1820
0
Foto: De Scheveninger

Vrijdagmiddag vond de opening van de zesde editie van VISSCH plaats in de Scheveningse Visafslag. Tot en met zondagavond 19.00 uur verandert deze unieke locatie in een walhalla voor iedereen die van Noordzeevis, een drankje en gezelligheid houdt.

De organisatie van dit unieke evenement doet er ieder jaar alles aan om een zo divers mogelijke programmering neer te zetten. Nieuw dit jaar is Harbour Jazz, een evenement dat plaatsvindt tijdens VISSCH. Naast de Noordzeevis krijgt hiermee ook jong internationaal jazztalent een podium. Van vrijdag tot en met zondag zijn er diverse gratis optredens bij te wonen.

Naast de muzikale programmering is VISSCH vooral ook het festival waar het proeven, beleven en bereiden van Noordzeevis centraal staat. Op zaterdag kunnen bezoekers onder andere deelnemen aan een VISSCH tasting, een workshop garnalen pellen en doen bezoekers de nodige inspiratie op tijdens één van de kookdemonstraties van chef-kok Robert Siedenburg. Voor iedereen die altijd al heeft willen weten hoe je een visje echt goed fileert, is er de workshop vis fileren.
Op zondag richt de organisatie zich op gezinnen met diverse activiteiten voor kinderen. Een workshop lekkerbekjes maken of een foto met mascotte ‘Schollie‘ behoren die dag tot de mogelijkheden.

Klik hier voor de volledige programmering van VISSCH.

Deel dit bericht via: