Feestelijkheden en haring rond vernieuwde Marcelisdriehoek

1303
0
Foto: Dick Teske

Feestelijkheden deze zaterdag in de Marcelisstraat. Daar werden het muurschilderij ‘Ze benne der weer’ van Sandra Thie en het metalen kunstobject van Freek Henkes bij de vernieuwde Marcelisdriehoek officieel overgedragen.

Vishandel de Lange deelde haring uit, waarmee belangstellenden direct konden deelnemen aan de fotowedstrijd ‘Haringhapper van het jaar’ georganiseerd door het Wijkoverleg Scheveningen-dorp. De jury bestaande uit Sandra Thie, persfotograaf Dick Teske en Ben de Lange zullen de winnaar bepalen.

De feestelijkheden werden opgeluisterd door de Vrienden van Muzee in Scheveningse dracht en stadsdeeldirecteur Mendy van Veen mocht het ‘officiële’ gedeelte voor haar rekening nemen door het nieuwe naambordje van de Marcelisdriehoek te onthullen.

Foto: Dick Teske
Deel dit bericht via: