Gezocht: het lekkerste Noordzeevis-recept van Zuid-Holland

1109
0

De organisatie van foodfestival VISSCH daagt hobbychefs en amateurkoks uit om mee te doen aan de Noordzeevis-receptenwedstrijd die zij, samen met partner Rabobank Regio Den Haag, organiseert. Samen gaan zij op zoek naar de lekkerste recepten, gebaseerd op dagverse groenten en natuurlijk Noordzeevis. Deelnemers aan de wedstrijd maken kans op een publicatie in het nieuwe kookboek van Noordzeevis uit Scheveningen. De bekendmaking van de winnaar vindt plaats tijdens de opening van VISSCH op vrijdag 4 oktober.

Voorwaarden & aanmelden
Aan de wedstrijd is een aantal voorwaarden verbonden. Zo moet het recept gebaseerd zijn op dagverse groente en Noordzeevis en mag het niet meer kosten dan 4 euro inkoop per persoon. De deelnemers worden dan ook uitgedaagd in hun creativiteit en passie.

Meedoen is simpel: dien voor vrijdag 27 september een uitgewerkt recept in via info@vissch.nl. Een foto bij het recept is niet verplicht, maar verhoogt zeker de winkansen. Inspiratie nodig? Kijk vooral even op de websites van foodfirstnetwork.nl, noordzeevisuitscheveningen.nl en visrecepten.nl

Deel dit bericht via: