Badhuisstraat en Keizerstraat pakken uit met kunst, cultuur en chaos

1467
0
Foto: De Scheveninger

Er zijn deze zaterdag genoeg activiteiten te beleven op Scheveningen. Zowel in de Keizerstraat als in de Badhuisstraat wordt flink uitgepakt voor jong en oud!

In de Keizerstraat werd in de Oude Kerk om 12.00 uur Kunst & Cultuur op Scheveningen afgetrapt. Tijdens dit festival presenteert Scheveningen alles wat zij dit aankomende seizoen aan kunst én cultuur te bieden heeft.
Nog tot en met 17.00 uur is er een cultuurmarkt, zijn er muziek- en danspresentaties, workshops en live muziekoptredens van talenten uit Scheveningen. Alle activiteiten zijn vanwege de weersverwachting in de Oude Kerk zelf.

In de Badhuisstraat viert chaos hoogtij op zaterdag. Wethouder Richard de Mos gaf om 11.00 uur het startsein voor Chaos in de Badhuisstraat. Dit gekostumeerde feest voor jong en oud heeft dit jaar onder andere een kleine braderie, live muziek, stand-up comedy, een rollerdisco en een heleboel gave activiteiten voor de kids. Tot en met 16.00 uur is iedereen nog van harte welkom om zich onder te dompelen in de chaos.

Foto: De Scheveninger
Deel dit bericht via: