Een avondje terug naar de 90’s

988
0
Foto: De Scheveninger

De eerste avond van Live on the Beach 2019 stond vrijdag geheel in het teken van de jaren ’90. Duizenden mensen waren ondanks het onstuimige weer naar het strand in Scheveningen gekomen voor het ‘oldskool’ feestje.

Onder andere 2 Brothers on the 4th Floor, de Party Animals en Snap! Stonden op het strandpodium, maar het merendeel van het publiek kwamen toch voor de headliners Charly Lownoise en Mental Theo. Het dj-duo viert dit jaar hun 25-jarig jubileum.

Ondanks een aantal regenbuitjes bleken de meeste bezoekers het ‘hakk├╗h’ nog niet verleerd te zijn. En in een veld vol regenponcho’s werd er uit volle borst meegezongen met de 90’s hits. Ook werd het record ‘met zoveel mogelijk mensen de Macarena dansen’ onder leiding van radio-dj Gerard Ekdom verbroken.

Zaterdag is de tweede dag van Live on the Beach, dan staat de Engelse band Keane op het podium.

Deel dit bericht via: