PCOB viert 50-jarig jubileum in Ons Centrum

961
0
Foto: Koos den Dulk

Dinsdag 3 september vierde de Protestants Christelijke Ouderen Bond het 50-jarig bestaan met een dag vullend programma in wijkgebouw ‘Ons Centrum’ in Duindorp.

Zanggroep ‘De Zingende Zeelui’ verzorgde op deze dag de muzikale omlijsting, verder begeleidde ds. Jan Maasland de meditatie en was er de interactieve theatervoorstelling ‘Op het terras’. Bij deze voorstelling stonden de heerlijkheden van voorheen op het menu. Niet alleen op qua eten en drinken, maar ook op muziekgebied ging men terug naar ‘die goeie ouwe tijd’.

Ook werd er genoten van een gezamenlijke lunch. Zo’n 160 leden van de PCOB afdeling Scheveningen bezocht de sfeervolle jubileumviering in ‘Ons Centrum’.

De Scheveningse afdeling van de PCOB stelt zich ten doel de geestelijke en materiële belangen van de oudere inwoners van Scheveningen in de meest uitgebreide zin te behartigen. Dit doet het bestuur door regelmatig bijeenkomsten voor ontmoeting, ontspanning en ontwikkeling te organiseren. Verder kunnen ouderen bij de PCOB terecht voor persoonlijk advies als het gaat om zorg, inkomen, huisvesting, welzijn, veiligheid en mobiliteit.

Deel dit bericht via: