HLTC De Metselaars viert jubileum met ‘Sport & Cultuur’

1698
0

Op zaterdag 31 augustus en zondag 1 september staat het tennispark aan de Berkenbosch Blokstraat in het teken van het 80-jarig bestaan van tennisvereniging De Metselaars. Thema van dit weekend is ‘Sport & Cultuur’ en onder die noemer vindt een scala aan activiteiten plaats. Voor jong en oud, sport- en spelliefhebbers, cultuurminnaars, kijkers en kopers. Niet alleen verenigingsleden zijn van harte welkom bij dit evenement, maar ook buurtbewoners en belangstellenden van verder weg.

Tijdens het jubileumweekend zal duidelijk blijken dat de vereniging De Metselaars onder haar leden op meer talenten kan rekenen dan de tennissport alleen. Het culturele programma wordt namelijk voor een heel groot deel aangeboden door de leden zelf – optredens van zangers, zangeressen en instrumentalisten (klassieke en moderne muziek); schilders en keramisten die hun werk laten zien enzovoort. Hoezeer de tennissport hen na aan het hart ligt, laten eredivisietennissers en bekende oud-leden in een vriendschappelijke wedstrijd zien. Op zaterdag geven trainers van De Metselaars een gratis clinic voor alle bezoekers die willen oefenen.

Beide jubileumdagen starten om 11.00 uur. Met marktkraampjes verspreid over het terrein, afgewisseld met tentjes voor een hapje en een drankje, is een ‘meet and greet’-sfeer gegarandeerd. Ook voor kinderen is er het nodige te beleven. Zij kunnen naar hartenlust gratis meedoen aan allerlei activiteiten. Toegang tot het park is sowieso gratis. Een uitzondering vormen de muzikale programma’s, waarvoor entree wordt gevraagd. De tickets voor zaterdagavond – met als hoogtepunt een optreden van Ellen ten Damme – zijn (helaas) al uitverkocht. Voor de muziekvoorstellingen op zondagochtend en –middag zijn nog kaarten beschikbaar (een dagkaart kost 15 euro).

Deel dit bericht via: