Politie onderzoekt brand in appartement Hellingweg

878
0

In een appartement aan de Hellingweg heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een kleine brand gewoed. De politie onderzoekt of er sprake is van brandstichting.

Rond 02.55 uur kwam de melding van de brand binnen. Toen de hulpdiensten bij de Helingweg aankwamen, was de brand al uit. Ook waren de bewoners van het appartementencomplex door het brandalarm gewekt en stonden buiten op straat.

Uit het eerste onderzoek is gebleken dat er mogelijk sprake was van brandstichting. Mogelijk is er vanuit de jachthaven een projectiel afgeschoten door het raam van het appartement waardoor er brand is ontstaan.

Bent u getuigen geweest of heeft u anderszins informatie met betrekking tot dit incident, neem dan contact op met de politie via telefoon: 0900-8844.

Deel dit bericht via: