Landscheidingsweg afgesloten na ernstig ongeval

4331
0
Foto: Dick Teske

De Landscheidingsweg is in beide richtingen afgesloten na een ernstig ongeval tussen Wassenaar en Scheveningen.

Zaterdagochtend omstreeks 11.00 uur ging het mis op de Landscheidingsweg. Volgens getuigen raakte een automobilist komende uit de richting van Scheveningen de macht over het stuur kwijt na een inhaalactie en kwam op de tegenovergestelde rijbaan terecht. Hierbij nam de auto een lichtmast mee, crashte op een tegenligger, om vervolgens terecht te komen op de auto van een andere tegenligger. De ravage was zeer groot.

Voor de hulpdiensten was het alle hens aan dek. Niet alleen werd de brandweer opgeroepen in verband met de beknelling van de slachtoffers, ook de traumahelikopter werd gealarmeerd voor het incident. Er zijn meerdere slachtoffers naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer verwacht dat de weg in beide richtingen nog enige tijd afgesloten zal zijn. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval.

Deel dit bericht via: