Bezoekers weten nieuwe parkeergarage Scheveningen goed te vinden

1833
0
Foto: De Scheveninger

De nieuwe parkeergarage van Interparking die begin augustus werd geopend aan de Noordboulevard van Scheveningen doet goede zaken. Bezoekers van Scheveningen weten de nieuwe garage al goed te vinden. De in- en uitrit bevindt zich momenteel aan de Gevers Deynootweg tegenover het Carlton Beach Hotel.

De circa 700 parkeerplekken tellende garage is onderdeel van de nieuwbouw aan de noordboulevard met winkels en horecagelegenheid, dat in de loop van 2019 volledig in gebruik zal worden genomen. Vanuit de parkeergarage loop je zo de in vernieuwing zijnde noordboulevard op.

Het kolomvrije ontwerp van de parkeergarage met eenrichtingsverkeer en brede parkeervakken en rijbanen zorgt voor optimaal parkeergemak. De parkeergarage is voorzien van 240 zonnepanelen en qua stroomvoorziening klaar voor 75 elektrische oplaadpunten. Ook is er een parkeergeleidingssysteem waarmee parkeerders via de kortste route op de juiste verdieping een vrije plek kunnen vinden. Met kentekenherkenning per plaats kunnen de bezoekers hun auto gemakkelijk terugvinden.

Foto: De Scheveninger
Deel dit bericht via: