Historisch Festival Scheveningen keert terug in 2020

1172
0

De organisatie van het Historisch Festival Scheveningen heeft donderdag bekend gemaakt dat de vierde editie van het festival over precies een jaar, op zaterdag 22 augustus 2020, zal plaatsvinden.

Naast de favorieten van voorgaande edities zullen op deze datum weer een aantal nieuwe taferelen te bewonderen zijn, zo laat de organisatie weten. Zo viert Nederland in 2020 ’75 jaar Vrijheid’, daar zal ook het Historisch Festival Scheveningen op geheel eigen wijze bij stil staan.

Vrijwilligers, die willen deelnemen aan het festival, kunnen zich inschrijven via de website. “Het Historisch Festival Scheveningen kan niet bestaan zonder de steun van de vele vrijwilligers die het festival een warm hart toedragen. Er zijn vrijwilligers nodig in alle facetten van het festival. Denk aan meedoen met één van de taferelen, helpen bij de op- en afbouw, gastvrouw of -heer in het vrijwilligerscentrum enzovoort. Dus iedereen is van harte welkom”, aldus de organisatie.

Deel dit bericht via: