Verdachten inbraak in massagesalon aangehouden

2078
0
Foto: Pakjira Original Thai Massage

De recherche van De Haag-West heeft zaterdagavond twee Hagenaars van 44 en 48 jaar aangehouden op verdenking van inbraak in een massagesalon aan de Schokkerweg.

De inbraak gebeurde in de nacht van 15 op 16 augustus omstreeks 04.00 uur. Volgens medewerkers van Pakjira Original Thai Massage werden onder meer een laptop, een grote zittende Boedha, metalen wanddecoraties en een grote houten olifant meegenomen door de inbrekers.

De massagesalon plaatse plaatste bewakingsbeelden van de inbraak op social media in de hoop dat de daders snel gepakt zouden worden. De bewakingsbeelden bleken inderdaad een doorbraak in de zaak te zijn. Na herkenning op de camerabeelden konden de verdachten zaterdagavond worden aangehouden.

De verdachten zitten momenteel nog vast voor verder verhoor.

Deel dit bericht via: