‘De Fred Zuid’ weer open voor verkeer

2206
0
Foto: De Scheveninger

Woensdagmiddag ging het zuidelijk deel van de Frederik Hendriklaan weer in zijn geheel open voor het publiek. Het eerste vernieuwde gedeelte van ‘De Fred’, tussen het Frederik Hendrikplein en de Willem de Zwijgerlaan, is nu ook weer toegankelijk voor het autoverkeer.

De grootscheepse herinrichting van de befaamde winkellaan in het Statenkwartier begon een kleine vier maanden geleden. De werkzaamheden vinden gefaseerd plaats en het zuidelijke deel van ‘De Fred’ werd het eerst aangepakt. Inmiddels wordt er ook al druk gewerkt in het middengedeelte van de winkellaan. Ook daar gaat aannemer HABO GWW voortvarend te werk: de werklui zijn bezig met de bestrating van de nieuwe wandelpromenade in dit gedeelte van ‘De Fred’.

Deel dit bericht via: