Nieuw speelschip in het Westbroekpark

1178
0
Foto: De Scheveninger

Blijdschap bij de kinderen die regelmatig de speeltuin in het Westbroekpark bezoeken. Er is een gloednieuw speelschip geplaatst.

Het oude speelschip werd begin juni door brand verwoest. Onverlaten hadden brand gesticht in het speelhuisje en de vlammen grepen flink om zich heen. Het speelschip was niet meer te herstellen en moest verwijderd worden. “Het gaat om echt heel veel gemeenschapsgeld wat in vlammen op gaat”, aldus stadsdeeldirecteur Mendy van Veen na de brandstichting.

Het nieuwe speelschip is een slag groter en heeft net zoals het oude schip een glijbaan en tal van verschillende klimopties voor de kinderen. Het ontwerp doet denken aan een oud galjoen en op de masten zijn zelfs een aantal meeuwen te zien.

Deel dit bericht via: