Traumahelikopter gealarmeerd na ongeval Scheveningseweg

1365
0
Foto: De Scheveninger

Dinsdagmiddag omstreeks 12.00 uur vond er een ongeval plaats op de kruising van de Duinstraat met de Scheveningseweg. Bij het ongeval raakte een fietser gewond.

Even voor 12.00 uur kwam een fietser ten val die vanaf de Duinstraat de Scheveningseweg op wilde rijden. Het is nog onduidelijk of de fietser ten val kwam nadat deze werd aangetikt door een passerende auto of dat de fietser door nog onbekende oorzaak viel en tegen de passerende auto terecht kwam.

Het letsel van de gevallen fietser liet zich dusdanig ernstig aanzien dat het Mobiel Medisch Team (MMT) werd opgeroepen. Deze kwam ter plaatse met de traumahelikopter. De heli landde op het terrein van woonzorgcentrum Huize Royal tussen de Rusthoekstraat en de Scheveningseweg in. De trauma-arts is kort bij het slachtoffer geweest, daarna werd de fietser vervoerd naar het ziekenhuis.

De Scheveningseweg is tussen de Duinstraat en de Kanaalweg enige tijd afgesloten geweest in verband met het ongeval. De politie heeft de toedracht van het ongeval in onderzoek.

Foto: De Scheveninger
Deel dit bericht via: