Nieuwe aanwinst Bakkerij Victor Driessen op bezoek bij Huize Royal

2510
0
Foto: De Scheveninger

Vrijdagochtend maakte de Vikkie1 haar debuut bij de woonzorglocatie Huize Royal, aan de Rusthoekstraat. De medewerkers van Bakkerij Victor Driessen hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de nieuwe elektrische broodverkoopkar.

“We hebben het karretje op de kop getikt in Frankrijk. Het was niet meer dan de cabine en het onderstel. Daarna zijn we gaan bouwen”, vertelt Timo de Jong van Bakkerij Victor Driessen. De verkoopkar ziet er lekker fris uit en kan een divers assortiment aan brood en koekjes herbergen. “Daarnaast zitten er ook twee oventjes in de Vikkie, dus we kunnen broodjes opwarmen.”

Bij Huize Royal waren de bewoners zeer te spreken over het initiatief en Timo werd bedolven onder de vragen: “Wat is dat voor brood?”, “Heeft u ook een casino melkbrood”, “Is de korst niet te hard?”. Daarnaast waren de complimenten ook niet van de lucht, waarbij het grootste compliment misschien wel de hartelijkheid was waarmee de senioren direct zeiden: “Tot volgende week!”

De verkoopkar van Bakkerij Victor Driessen zal elke vrijdag tussen 10.00 en 12.00 uur bij Huize Royal, aan de Rusthoekstraat, staan. “Op den duur willen we meer van dit soort verkooplocaties hebben, naast onze vaste winkel aan de Mezenlaan. Vaste klanten kunnen we door middel van een app op de hoogte brengen waar we staan”, legt Timo uit. “Dat is het mooie van deze kar, je kunt overal heen. Morgen staan we bijvoorbeeld aan het strand bij Schollenpop om broodjes te verkopen.”

Deel dit bericht via: