[Advertorial] Dick & Sonja vieren 10 jaar ‘hun’ Zeemanshuis

1282
0

Tien jaar geleden namen Dick en Sonja Dijkhuizen het Zeemanshuis aan de kop van de Scheveningse Visafslag over. ‘We zien wel wat er gebeurd’, was de instelling waarmee het echtpaar begon aan het nieuwe avontuur.

Nu tien jaar later kijken ze met een grote glimlach terug naar die bijna naïeve beginperiode. Het Zeemanshuis is uitgegroeid van hoofdzakelijk de vaste stek van zeelui naar een heerlijk stamcafé waar buurtgenoten, oud-Scheveningers, toeristen en feestvierders gemoedelijk onder elkaar zijn. Ook de zeelui, die inmiddels niet meer in de grote getale Scheveningen bezoeken zoals vroeger, weten de weg naar het Zeemanshuis nog steeds te vinden.

Dick en Sonja hebben in de afgelopen tien jaar heel wat meegemaakt. “Veel plezier en gezelligheid. Nieuwe ontmoetingen, maar we hebben helaas ook afscheid moeten nemen van een aantal vaste klanten. Die zullen wij altijd in ons hart houden”, vertelt Dick.

De familie Dijkhuizen vindt het fijn dat het Zeemanshuis zo bekend is geworden onder de Scheveningers. “Na tien jaar hard werken is dat onze beloning”, lacht Dick. “We krijgen vaak te horen dat men het prettig vind dat we altijd open staan voor een praatje, houden van een feestje en als er problemen zijn proberen we dat met elkaar op te lossen. Dat wordt zeer gewaardeerd.”

Sonja valt bij: “Wat we vaak horen is ‘wat hier allemaal besproken wordt, blijft onder ons’ en dat is ook echt zo. Zowel bij de klanten als bij ons. Wat er in het Zeemanshuis gebeurd, blijft in het Zeemanshuis. Tenzij ze natuurlijk willen dat we het aan de grote klok hangen.”

Iets waar zeker wat publiciteit aan gegeven mag worden is het feit dat Dick en Sonja nu alweer tien jaar het Zeemanshuis bestieren. Het is dus hoog tijd voor een feestje! “We zijn tien jaar verder en dat moet natuurlijk gevierd worden. Natuurlijk gaan we dat doen met alle klanten en vrienden van het Zeemanshuis. Vandaar dat we op zaterdag 3 augustus een mooie dag gaan organiseren en er een mooi feestje van gaan maken om onze klanten te bedanken”, aldus Sonja.

Aanstaande zaterdag is iedereen van harte welkom vanaf 14.00 uur bij het Zeemanshuis aan de Visafslagweg 1.

Deel dit bericht via: