De Waterreus bekroond tot Beste strandpaviljoen van Zuid-Holland

1224
0
Foto: Instagram De Waterreus

Strandrestaurant De Waterreus is dinsdag bekroond tot Beste strandpaviljoen van Zuid-Holland. Het Scheveningse strandpaviljoen liet daarmee 24 andere genomineerden voor Zuid-Holland in de Strandverkiezingen 2019 achter zich.

Om de prachtige en vernieuwende initiatieven langs de kust de aandacht te geven die ze verdienen, organiseert Strand Nederland al enige jaren de verkiezing voor het ‘Paviljoen van het Jaar’ en de verkiezing voor het ‘Schoonste Strand’. Strandpaviljoens langs de gehele Nederlandse kust kunnen genomineerd worden voor deze verkiezingen.

Bij het Beste strandpaviljoen van vorig jaar, Thalassa in Zandvoort, werd dinsdagmiddag de uitslag bekend gemaakt. Een afvaardiging van De Waterreus mocht de oorkonde daar in ontvangst nemen.

In 2016 viel De Waterreus ook al in de prijzen met deze verkiezing. Toen mocht het Scheveningse strandpaviljoen zich het Beste strandpaviljoen van heel Nederland noemen. Dit jaar ging die eer naar Dok 14 in Cadzand.

Deel dit bericht via: