Volop gezelligheid in hypermoderne Albert Heijn Keizerstraat

947
0
Foto: Albert Heijn

De ingrijpende verbouwing van Albert Heijn aan de Scheveningse Keizerstraat is achter de rug. Woensdag opende de 86-jarige Wilhelmina Meere officieel de vernieuwde winkel. De supermarkt heeft nu het allernieuwste winkelconcept van Albert Heijn.

De winkel is de oudste Albert Heijn van Scheveningen. Mevrouw Meere komt er al vanaf het prille begin. “Daarom hebben we haar gevraagd om onze supermarkt officieel te openen”, zegt supermarktmanager Johan Zegwaart. “En om onze Scheveningse roots te benadrukken, werd mevrouw Meere daarbij begeleid door dames in traditionele kledingdracht.”

Na de opening stroomden de klanten naar binnen. De vernieuwde Albert Heijn bevat een aantal technische snufjes. Alles is met respect voor het milieu verbouwd. De supermarkt heeft LED-verlichting en een installatie waarmee warmte terug wordt gewonnen. Gas wordt niet meer gebruikt en dat levert een forse energiebesparing op. “Ook bieden we meer betaalgemak”, vertelt Johan Zegwaart. “Je kunt bij ons boodschappen doen met zelfscan. Met de handscanner of je mobiele telefoon scan je tijdens het winkelen de producten of je scant zelf de boodschappen bij de zelfscankassa. Afrekenen bij de gewone kassa blijft natuurlijk mogelijk.”

In de eerste twee uur na opening hebben Johan Zegwaart en zijn medewerkers al veel complimenten gekregen. Klanten zijn onder de indruk van het grote versaanbod en de mooie wijnafdeling. Ook de koffiehoek met het gezellige zitje oogst waardering. “Speciaal ter gelegenheid van de heropening hebben we tijdelijk een bijzondere big shopper te koop. Daarop staan allerlei bekende Scheveningse afbeeldingen. De big shopper is gewild, klanten vinden de tas erg leuk”, aldus de supermarktmanager.

Deel dit bericht via: