Schollenpop niet meer gratis

1537
0

Het tot op heden gratis festival Schollenpop ziet zich genoodzaakt om voor de aankomende editie op zaterdag 3 augustus aanstaande entree te gaan vragen.

“De kosten van het organiseren van een muziekfestival zijn de laatste jaren gestegen, vooral vanwege de strengere eisen op het gebied van veiligheid en milieu”, zegt de organisatie. De extra kosten die dit met zich meebracht kon de afgelopen jaren nog deels opgevangen worden met een gemeentelijke subsidie. “Maar die subsidie is dit jaar beduidend lager. Om de continuïteit en toekomst van ons mooie festival te waarborgen zijn wij na 22 edities helaas genoodzaakt om dit jaar voor de allereerste keer een entreeprijs aan onze bezoekers te vragen.”

Om Schollenpop toch laagdrempelig en voor een ieder toegankelijk te houden is de entreeprijs bepaald op 3 euro per bezoeker vanaf 18 jaar en vanaf 15.00 uur. Ben je jonger dan 18 jaar, of ben je voor 15.00 uur op het festivalterrein dan is de toegang van Schollenpop nog altijd gratis.

Deel dit bericht via: