Noordzeevisman wint droombruiloft boven zee

1554
0
Foto: Arnaud Roelofsz

Onlangs konden stellen meedingen naar een droombruiloft op De Pier. Verloofde stellen moesten een videoboodschap inspreken om mee te doen.

De bijzondere, opvallende video van Paul Einerhand en Charlotte van Herwerden sprong eruit en het stel werd donderdag verrast met een cheque voor de droombruiloft op de Pier. Voor het stel dat al negen jaar samen is, is het trouwen boven zee een droom die uitkomt. Paul staat namelijk bekend als de Noordzeevisman en zet zich in voor Stichting Noordzeevis uit Scheveningen. “Ik kan niet wachten om Charlotte tot mijn Noordzeevisvrouw te maken en onze vreugde te delen met familie en vrienden op deze dierbare locatie. Het is voor ons een droom op De Pier te trouwen, omdat dit de enige trouwlocatie boven de Noordzee is.”

Het stel mag rekenen op een receptie voor 100 personen, een luxe overnachting in de exclusieve Pier Suite én een ‘sprong in het diepe’ met een bungeejump.

Deel dit bericht via: