Niet de Pier of het Kurhaus in LEGO, maar het ADO-stadion

1294
0
Foto: Ronald Speijer

LEGOLAND® Discovery Centre Scheveningen heeft de top drie van winnende gebouwen in de MINILAND verkiezing bekendgemaakt. Het ADO Cars Jeans Stadion gaat er met de winst vandoor, gevolgd door De Pier op de tweede plaats en het Kurhaus Hotel op de derde plaats.

Naar verwachting zijn de ‘Meester Model Bouwers’ 350 uur bezig met het design en bouwen van het ADO Cars Jeans Stadion, bestaat deze uit 30.000 steentjes en komen er maar liefst 400 minifigures (publiek en spelers) bij het gebouw. MINILAND is met de iconische gebouwen één van de hoogtepunten van de overdekte binnen attractie op Scheveningen, welke open zal gaan in het voorjaar van 2020.

“Er is 2.315 keer gestemd op favoriete gebouwen. Dit is een wereldwijd record in de MINILAND verkiezing van alle LDC’s over de wereld. Dankzij de grote betrokkenheid vanuit de stemmers, hebben wij besloten om de komende maanden nog meer gebouwen te bouwen en uit te lichten”, aldus Boet Hensen, Cluster General Manager.

Deel dit bericht via: