Gulden Klinker op boulevard voor TrashUre Hunt

719
0
Foto: De Scheveninger

Vrijdagmiddag werd op de Scheveningse boulevard de Gulden Klinker bestemd voor het afval-opruim initiatief TrashUre Hunt ingestraat. Ralph Groenheijde van TrashUre Hunt kreeg tevens de bijbehorende cheque van maar liefst 1000 euro overhandigd door stadsdeeldirecteur Mendy van Veen.

“Dit is zo mooi”, sprak Ralph vlak voor de instrating. “Het resultaat van alles wat we de afgelopen 5,5 jaar hebben gedaan is duidelijk te zien. Niet alleen hiervoor, maar ook ver daarbuiten. Afgelopen zondag stond ik met mijn dochter in zee en er was geen enkel stukje plastic te zien, daar hebben we het allemaal voor gedaan. De tientallen, honderden, misschien wel duizenden vrijwilligers die hebben samengewerkt om het strand schoon te maken én te houden. Dat geeft een goed gevoel.”

Van Veen noemde de instrating van de Gulden Klinker een blijk van waardering vanuit de gemeente voor al die mensen die zich samen met Ralph door de jaren heen hebben ingezet. “We zijn gezegend met een ontzettend mooi strand en het is aan ons om het mooi en schoon te houden. Dus ga vooral zo door.”

De stadsdeeldirecteur liet verder weten dat de Gulden Klinker dit jaar 25 jaar bestaat en dat dit wordt gevierd met een speciaal ontworpen klinker. “Dus wat dat betreft vallen jullie met je neus in de boter met deze speciale jubileumklinker.”

Foto: De Sceheveninger
Deel dit bericht via: