Tranen van geluk bij uitreiking cheque Stichting Wij Stoppen MS voor

1185
0
Foto: De Scheveninger

Afgelopen zondag heeft Grand Hotel Amrâth Kurhaus de gehele omzet van restaurant Waves at the Kurhaus en de Kurhaus Spa & Beauty gedoneerd aan Stichting Wij Stoppen MS voor. Tijdens deze ‘Dag van Ramon’ werd MS-patiënt én medewerker van het Kurhaus, Ramon Vlemmix (31 jaar) in het zonnetje gezet door het Kurhaus.

General Manager Anke Dortmans: “Het wat een fantastische dag. Ik ben trots op de prestatie van mijn team en het bedrag dat we hebben kunnen ophalen. Ik ben blij dat Grand Hotel Amrâth Kurhaus op deze wijze heeft kunnen bijdragen aan de behandeling van Ramon en hoop dat zijn doel hiermee gerealiseerd kan worden.”

Dinsdag werd de cheque officieel aangeboden aan Ramon. Er bleek maar liefst 10.030,50 euro opgehaald te zijn afgelopen zondag. Het eindbedrag zal nog hoger worden omdat het personeel van het Kurhaus belangeloos hun fooi en vakantiedagen doneerden aan Ramon. nam de cheque zelf in ontvangst.

Snel rekenwerk vertelde dat Ramon hierdoor zijn streefbedrag heeft gehaald en in augustus naar Rusland kan afreizen voor de belangrijke HSCT-behandeling. De tranen van geluk vloeiden rijkelijk na deze mededeling.

Vanaf 2016 houdt Stichting Wij Stoppen MS voor zich bezig met kandidaten die in aanmerking komen voor een HSCT-behandeling voor hun ziekte MS. Sinds mei doet Stichting Wij Stoppen MS er alles aan zodat Ramon de nodige behandeling kan krijgen voor zijn Relapsing-remitting multiple sclerose. Nederlandse verzekeringsmaatschappijen vergoeden deze behandeling niet. Dit terwijl deze stamceltransplantatie bij meer dan 80% van de patiënten een positief effect heeft op de onderdrukking van ontstekingen.

Deel dit bericht via: