Stagiaire van W.G. den Heijer & Zn genomineerd voor de Haagse Stageprijs 2019

949
0

Het Scheveningse bedrijf W.G. den Heijer & Zn Bv greep dinsdagmiddag net naast de Haagse Stageprijs 2019. De prijs werd dit jaar voor de vierde keer uitgereikt aan de stagiair uit het praktijk of speciaal voortgezet onderwijs of entreeopleiding die een bovengemiddelde ontwikkeling doormaakt tijdens zijn of haar stageperiode. Het stagebedrijf dat net even meer doet om de jongeren te begeleiden, wint ook een prijs.

Stagiair Bradley Damen was namens W.G. den Heijer & Zn BV in de race voor de titel. Uiteindelijk won Rishana van stagebedrijf Parkoers de prijs voor beste stagiaire en mocht Rijwielhandel Claassen de prijs voor beste stagebedrijf in ontvangst nemen. “Ik ben trots op deze stoere stagiaires”, aldus wethouder Saskia Bruines, tijdens de prijsuitreiking. “Ze hebben keihard gewerkt. Ik wens ze toe dat ze een leuke werkplek krijgen die bij ze past. Ik bewonder de bedrijven, die deze jongeren kansen geven. Door de persoonlijke aandacht en de tijd die ze in deze jongeren steken, geven ze hen de kans om na hun opleiding een mooie werkplek te vinden.”

Alle genomineerde leerlingen en bedrijven, waaronder Bradley Damen en Danny Jansson Schoofs namens W.G. den Heijer & Zn Bv, kregen een oorkonde.

Deel dit bericht via: