Bijzondere vlaggen van TrashUre Hunt op de SCH-236

936
0
Foto: De Scheveninger

Op de SCH-236 Noordster zijn donderdagmiddag hele bijzondere vlaggen opgehangen voor Vlaggetjesdag. Het gaat om een lange vlaggenlijn gemaakt van kleding die vorig jaar is gevonden op het strand tijdens de schoonmaakacties van TrashUre Hunt. “Kinderen hebben hiervan vlaggetjes gemaakt voor Vlaggetjesdag, hiermee willen we zichtbaar maken want er allemaal achterblijft op het strand”, zegt Ralph Groenheijde van TrashUre Hunt.

Met behulp van Wout Bruin werd de bijzondere vlaggenlijn opgehangen op de SCH-236. Ralph zal samen met andere vrijwilligers van TrashUreHunt aanstaande zaterdag aanwezig zijn tijdens Vlaggetjesdag om hun Summer Challenge toe te lichten. Vanaf 21 juni aanstaande jaagt TrashUrehunt namelijk weer dagelijks op het strand op afval. Dit seizoen krijgen ze daarbij hulp van JOJO de walvis, gemaakt van 10.000 wegwerpflesjes, die naast het afvalmuseum ter hoogte van de Keizerstraat komt te liggen.

Deel dit bericht via: