Dames betrappen dief in geparkeerde auto

898
0

Na een rondje skeeleren en skateboarden op de boulevard kwamen twee vrouwen uit Rotterdam dinsdagmiddag bij hun geparkeerde auto op de Visafslagweg. Bij het openen van de kofferbak werd gezien dat er een onbekende man in hun auto zat. De man deed alsof hij dronken was en zei dat hij per ongeluk in de auto terecht was gekomen. Het werd niet vertrouwd en met behulp van omstanders kon de man ter plaatse worden vastgehouden.

Toen de politie ter plaatse kwam werd de man direct herkend als veelpleger van diefstal uit voertuigen. De 45-jarige verdachte uit Den Haag werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. Er werden diverse voorwerpen aangetroffen die mogelijk van diefstal afkomstig zijn. De zaak wordt verder onderzocht door de recherche van bureau Scheveningen.

Deel dit bericht via: