Stichting Noordzee uit Scheveningen presenteert eigen mascotte

714
0

Stichting Noordzeevis uit Scheveningen gaat zich het komende jaar meer richten op de jeugd, dat maakte de stichting onlangs bekend tijdens hun community bijeenkomst.

Daartoe organiseren zij op Vlaggetjesdag een fotoshoot met een Panorama Mesdag decor aan de Dr. Lelykade. Ook organiseren zij een bijeenkomst die zich focust op jeugd en ouders bij voetbalclub SVV Scheveningen en hebben zij een mascotte ontwikkeld. ‘Schollie’ is de naam van de mascotte, een grote platvis met oranje stippen.

Schollie werd tijdens de community bijeenkomst in Muzee Scheveningen officieel gepresenteerd aan de aanwezigen. Velen van hen pakten al meteen te kans om met de in het oog springende mascotte op de foto te gaan, waaronder wethouder Richard de Mos. Hij mocht tijdens de bijeenkomst de oorkonde, die behoort bij het ambassadeurschap van Stichting Noordzeevis uit Scheveningen, in ontvangst nemen.

Deel dit bericht via: