Chemische stof vrijgekomen bij Oscars aan de Gevers Deynootweg

1266
0
Foto: Dick Teske

Strandclub Oscars aan de Gevers Deynootweg is donderdagavond ontruimd nadat er een chemische stof was vrijgekomen bij het zwembad.

Het ging donderdag even voor 21.30 uur mis bij het vullen van een zwembadreservoir. Hierbij kwam een nog onbekende chemische stof vrij. Diverse medewerkers en gasten van Oscars kregen last van hun luchtwegen. Hierop werden de hulpdiensten gealarmeerd en werd het zwembad ontruimd.

De slachtoffers zijn opgevangen ter hoogte van het Carlton Beach Hotel. Er zijn meerdere ambulances ter plaatse gekomen om alle betrokkenen te onderzoeken. Eén persoon is uit voorzorg naar het ziekenhuis vervoerd. Ook de Dierenambulance werd opgeroepen om een aanwezig hondje na te kijken.

Foto: Dick Teske
Deel dit bericht via: