[Advertorial] Bothe bestaat 85 jaar!

1454
0

Als je bij Bothe Bedden op de Laan van Meerdervoort 62 voor de deur staat, verwacht je niet dat er een van de grootste beddenzaken van Den Haag achter schuil gaat. Het familiebedrijf, dat er al vanaf 1933 zit, is gespecialiseerd in slaapcomfort. De medewerkers kunnen u adviseren en weten wat u nodig heeft om goed te slapen.

Comfort
Of het nou gaat om een spiraal, lattenbodem of een boxspring, Bothe verkoopt alle bedsystemen die er zijn. Jos Bothe: “Het maakt niet uit welk systeem je kiest, het ene is niet beter of slechter dan het andere. Het gaat er om wat goed is voor de individuele klant. Wij laten onze klanten eerst op verschillende bedden liggen en leggen uit waar ze op moeten letten. Het is dan ook belangrijk dat de klant de tijd neemt bij zijn keuze. Wij kunnen aan de stand van het lichaam zien of het gekozen bed voor de juiste slaaphouding zorgt.”

Stijl
Voor de gestoffeerde bedden en boxsprings biedt Bothe een enorme keuze aan kleuren en materialen. De mogelijkheden hierin zijn onbegrensd. De houten bedden kunnen uitgevoerd worden in een klassieke, maar ook in een moderne stijl, in verschillende houtsoorten en per houtsoort in verschillende kleuren. Ook andere meubels, zoals commodes, toilettafels, linnenkasten en complete inloopkasten, zitten in het assortiment. Jos: “Pas als het juiste bed gekozen is, gaan we bepalen hoe het er uit komt te zien. In principe is alles mogelijk.”

Service
In samenwerking met een binnenhuisstyliste richt Bothe bedden, slaapkamers, hotels, Airbnb’s en vakantiehuisjes in naar de smaak van de opdrachtgevers. Daarnaast biedt het bedrijf service voor alle merken bedden. Jos: “Wij zitten niet vast aan merken. We verkopen puur op advies. Pas als de klant het type bed heeft gekozen, vertellen we van welk merk het is. Als de klant alleen een nieuw matras nodig heeft, hoeft dat niet van hetzelfde merk te zijn als het bed dat ze thuis hebben staan. Want het comfort is belangrijker dan het merk.”

Eigen merk: VIP collection
Bothe Bedden heeft onder eigen label de VIP collection toegevoegd aan het assortiment. Een extra luxueuze collectie van hoge kwaliteit. Jos: “Voor de dekbedden gebruiken we Siberisch dons. Dat betekent niet dat het altijd uit Siberië komt, maar de naam geeft de kwaliteit aan. Het gaat om het volume van het dons; dat zorgt voor de kwaliteit.” Bothe laat ook matrassen voor dit label maken. Jos: “Ik koop de materialen zelf in. Omdat het gaat om natuurproducten, waarvan de kwaliteit ieder jaar anders is, worden de materialen getest in een laboratorium. Zo weet ik dat ik altijd de hoogste kwaliteit koop.”

Tekst: Caroline van den Ende

Deel dit bericht via:

Nu je hier toch bent… willen we je iets vragen. Veel mensen lezen de berichtgeving van De Scheveninger op de website, op onze socials en uiteraard in het gelijknamige huis-aan-huisblad. Dat waarderen wij enorm! De berichtgeving van De Scheveninger is gratis, maar journalistiek kost tijd, moeite en geld. Met een financiële bijdrage zorg je ervoor dat wij ons werk kunnen blijven doen en het nieuws en de verhalen uit Scheveningen kunnen blijven brengen. Doneer