Koningin Máxima opent GES 2019 in World Forum

2011
0
Foto: Dick Teske

Dinsdag is de negende Global Entrepreneurship Summit (GES) officieel van start gegaan in het World Forum. De top wordt dit keer georganiseerd door Nederland en de Verenigde Staten samen, daarom werden alle deelnemers welkom geheten in Den Haag door gastheren premier Mark Rutte en de minister van Buitenlandse Zaken van de Verenigde Staten Michael Pompeo.

Tijdens de top, die dinsdag 4 en woensdag 5 juni plaatsvindt, komen zo’n 2000 ondernemers, investeerders, beleidsmakers en andere deelnemers uit de hele wereld bij elkaar.

De eerste spreker op de GES was dinsdagochtend Koningin Máxima. Zij is één van de belangrijkste sprekers tijdens de top, naast onder meer Ivanka Trump, Prins Constantijn en grote namen uit het bedrijfsleven zoals Frans van Houten van Philips en Ajay Banga van Mastercard.

Deel dit bericht via: